Mascara Doorgaans is hierna de mascara voor de wimpers aan de orde

Mascara Doorgaans is hierna de mascara voor de wimpers aan de orde

Deze breng je eenvoudig aan home je ogen goed available te houden en came across het borsteltje vanuit de onderzijde naar boven de wimpers een kleurtje te geven. je herhaalt de beweging net zo lang totdat je je wimpers een mooi laagje hebt gegeven. Je ooghaartjes aan de onderzijde doe je op dezelfde wijze: maar dan van boven naar beneden. De eerste keren gaat het natuurlijk niet meteen goed: gewoon een cosmetics watje fulfilled wat reinigingsmelk (kan je bij de hema halen). Hierna kan je verder met de sleep van je cosmetics aanbrengen:

Eyeliner De eyeliner geeft je ogen een prachtige afwerking, maar are moeilijk aan te brengen. Een cajal-potlood gebruiken is actually vaak makkelijker (eerst actually hot maken home deze over je vinger te tekenen) kan je je oogranden licht intekenen. Veelal wordt een zwarte kleur gebruikt maar een cajal-potlood try doorgaans this website in vele kleuren verkrijgbaar. Hiermee kan je leuke combinaties maken. Hierna kan je verder met de rest van je makeup aanbrengen:

Ook are er tegenwoordig speciale reinigingsvloeistof voor oogmake-up

Ogen weer schoonmaken Vroeger of later zal je je weer terug willen/moeten transformeren. Dan is het natuurlijk handig even te weten wat je daarvoor nodig hebt: voor de reiniging van de ogen kan je o.m. reinigingsmelk gebruiken. Een kleine hoeveelheid op een reinigingswatje en voorzichtig de ogenschaduw, mascara en eyeliner wegvegen. De reinigingsmelk zorgt ervoor dat deze oplossen en in het watje terecht komen. Voorzichtig je oogranden ook even afvegen. Zorg er wel voor dat de reinigingsmelk niet in je ogen komt, waardoor ze gaan tranen. Deze was ook bij de Hema te koop (nee ik heb geen aandelen;-).

Lippenstift Lippenstift is in vele kleuren verkrijgbaar. Al eerder schetste ik het beeld van een product. Vaak try het handig een kleur te kiezen die een beetje in de buurt komt van die van je design. Het makkelijkst try een lippenpotlood te gebruiken om de lijnen alvast te tekenen: je kunt de lijnen van je eigen lippen nemen, of er web also buiten af te tekenen. Overigens kan het ook gewoon zonder het lippenpotlood: gewoon met de lippenstift doen. Mocht je iets uitschieten, dan is een stukje keukenrol handig: gewoon actually wegvegen en opnieuw proberen.

Deze zijn te koop bij bijv

Nagels Niet iedereen kan de nagels lang laten groeien, toch is actually dat natuurlijk het mooist. Daarom kan je gebruik maken van plaknagels. Allowed op. er zijn 2 soorten: acrylnagels (blijven veel langer zitten) en gewone kuntstnagels, perish er makkelijk weer af te halen zijn. Etos, Trekpleister, Hema, maar ook bij VD, Bijenkorf, etc. Doordat onze nagels doorgaans wat breder zijn, is het handig hierop te letten omdat anders de kunstnagel als het ware aan de eigen nagel a€?trekt’. De nagels zijn huge te lijmen satisfied de meegeleverde lijm. De lengte niet te lang kiezen. Na het lijmen dienen de nagels gelakt te worden. Dit are niet eenvoudig: het try aan te raden je vingers op een vaste ondergrond neer te leggen. Handig was snel drogende nagellak te nemen.

Bijoux Omdat de armen, nek en vingers doorgaans groter zijn, was de aankoop ervan nogal lastig: lang niet alles history. Daarom is actually het verstandig van te voren goed de maat op te meten. Bij veel armbanden staat de lengte erbij, zo voorkom je een miskoop. Ringen hebben een diameter: de binnenkant van de band was hiervoor bepalend. Oorbellen: het mooist zijn natuurlijk gaatjes in je oorlellen, maar velen kunnen dat niet laten doen: daarvoor zijn de clip-oorbellen doorgaans geschikt: een soort knijpertje, gaat deze om je oorlel heen. Wel handig try om hierbij te kijken naar de oppervlakte van de knijpertjes: deze moeten zo groot mogelijk zijn: anders gaan ze snel zeer doen en kan je alsnog een lelijke afdruk krijgen in je oorlel.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *