Mythen over anale seks en hun weerlegging

“Gratis de achterpas”! 5 mythen over anale seks en hun debunk

Of “ze doen het om mannen te plezieren”. Het idee dat meisjes niet van anaal houden, is perfect consistent met hun eigen verlangens (en slecht – met gezond verstand). En om de conclusies van de ervaring van iemand anders niet te baseren, zou het leuk zijn om je eigen te hebben. Daarnaast is het “externe” game zeer aangenaam: er zijn veel nerveuze-uiteinden rond de anus, hun orale stimulatie wordt rimmen genoemd.

2. Het is onaangenaam voor mannen met traditionele oriëntatie

Deze mythe heeft gedeeltelijk een basis: wat onaangenaam aan het denken. Maar games met dit deel van het lichaam betekent niet veranderingen in seksuele identificatie! Bovendien kan bijvoorbeeld een prostaat alleen worden gestimuleerd door een anaalgat, en dergelijke orgasmes, volgens mannen, helderder en langer dan gewoon.

3. Het zal pijn doen

De oorsprong van deze mythe twee: zijn eigen onaangename ervaring of onvermogen om anale seks te veranderen in een spannend avontuur. Zodat hij vreugde brengt, moet je nauwelijks 90% van de tijd doorbrengen om je voor te bereiden, inclusief psychologisch. Het is vooral belangrijk om af te stemmen als er een negatieve ervaring was en de hersenen pogingen met een nieuwe poging om gevaarsignalen in te dienen.

Doet pijn van onwetendheid en onvermogen. Zo niet genoeg smeermiddel. Het is niet nodig om te proberen pijn te verdragen, van deze spier wordt alleen georganiseerd. Smeermiddelen moeten veel zijn, vooral als het vaak en sterk beweegt.

Het is onmogelijk om de sluitspier volledig in te gaan, hoewel duurzaam, maar gevoelig. Je moet beginnen met klein – bijvoorbeeld vingers, dan een anale stimulator nemen. Eenvoudige vibratie, naast aangename sensaties, ook spieren ontspannen.

4. Dit is vies

Anale hygiëne – een van de grootste angsten van mensen voor dit soort seks. En wat als verwarring gebeurt in het proces? Statistieken melden dat het uiterst zeldzaam is. En om je vingers en speelgoed zeker niet te bevlekken, accepteert u de douche voordat u begint.

5 cialis generic. Het schaadt de gezondheid

Deze mythe is verwant aan het feit dat het haar groeit van zelfvoldoening op de handpalmen. Mall, de spieren beginnen erger te werken. Kan pijnlijk zijn als je geen

belang hecht aan wat je doet, of doe wat onaangenaam is. Maar de absolute meerderheid van de mensen die voor het eerst in anaal waren bezig, kwam zichzelf niet pijn.

Micro-zolen verschijnen vaak, zoals met vaginale seks. Meestal zijn ze niet pijnlijk en passeren ze snel.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *